10:53 AM

Tamat Sudah.......

Posted by ridslife


Hari ini genap la 7 cerita yang aku wat kat blog ni. Segala susah payah aku wat blog ni selama ini memang berbaloi. Sebelum ini aku x tau nak wat blog yang aku tau cuma fs je. Seronok gak wat blog ni rupanya. Banyak lagi tentang blog ni yang aku blum explore. Tunggu la next time blog aku ni akan bertambah advance lagi. Hari ini aku akan balik segamat maklumlah esok kelas sudah bermula setelah seminggu bercuti. Tapi yang best nyer minggu depan cuti lagi 4 hari lak tu. Seronoknya. Cuti minggu depan aku plan nak wat web untuk internet marketing. Wat sikit2 la bab nak wat web ni agak susah banyak benda yang nak wat. Nak cari gmbr yang menarik maklumat2 yang berkaitan dan macam-macam lagi. Kalo sempat aku gak akan mulakan asiment channel iaitu artikel review. See u in the next episode. To be continue....

0 comments:

Post a Comment