10:40 PM

Liat Tapi Sedap

Posted by ridslife


Ape agak nyer yang korang rasa bila aku wat tajuk macam tu? macam pelik je kan... Sebenarnya aku baru balik dari makan malam ni orang putih kata dinner... minggu lepas x dpt makan bab sakit perut tapi hari ini akhirnya beef stick menjadi santapanku... tapi slack gak la hari ni walaupun dapat makan tapi akhirnya gigiku yang sakit... ketika ini aku sedang menahan sakit gigi... aku x kisah sakit gigi yang paling penting aku dapat makan beef stick. Hari tu aku makan kat restoran mahal tapi hari ini tidak. Aku hanya pergi ke warong biasa je. Harga RM6.00 je... Sambil wat blog ni aku sedang menonton cite kegemaran aku iaitu Pirate of Carribean 3. Memang best giler la cite nie nak2 watak jack sparow memang kelakar abis... Best x jadi lanun ni hah? Sesuai x kalo aku jadi lanun? Nak jadi lanun cmne kat Malaysia sungai je yang banyak kotor plak tu. X selera aku nak jadi lanun... Aku akan terus kejar impianku untuk menjadi CEO Media Prima. Watch out Dato Farid Ridzwan, Farid Ibrahim is on the way...


0 comments:

Post a Comment