9:29 AM

Motorku.....

Posted by ridslife


Hari ni wat pertama kalinya lepas cuti sem aku membasuh motor aku. Sakit mata aku tengok daki-daki yang ada kat my beloved motor ni. Bila dah basuh...fulamak....I tell u...macam motor baru keluar kedai. Nak basuh semalam hujan. Terpaksela basuh hari ni. Walaupun cuaca panas memanggang kulitku namun....redah aje....! Wave aku ni banyak menabur jasa kat aku tau. Dia bawak aku gi kelas...bawak aku balik jb.....bawak aku gi round2 kat bandar Segamat tu...aku x kan jual seumur hidup aku. Sentimental value beb. Walaupun aku bakal menjadi CEO Tv3..memandu kereta mewah...duduk di rumah besar namun motor tu no way x kanku jual.


0 comments:

Post a Comment